Du husker vel kanskje programmet «Herskapelig» fra NRK? De presenterte en rekke landlige hoteller som de besøkte, der du kunne få en virkelig eksklusiv opplevelse. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva slags landlige hoteller du bør besøke og hva du burde gjøre der.

Hvilke hoteller bør jeg besøke?

Avhengig av hva dine interesser er så finnes det en rekke landlige hoteller du bør besøke. Om du er glad i gode naturopplevelser finnes det en landlige hoteller som har ekstravagante naturopplevelser som en del av sin pakke.

Noen spørsmål du bør stille deg før du bestemmer deg hvor du vil dra er.

  • Hva er budsjettet mitt?
  • Hva er det jeg ønsker med denne ferien?
  • Hvem reiser jeg sammen med?
  • Hvor lenge skal jeg være borte?

Dette gjør at du snevrer inn litt på hvor du vil dra. Hvis du drar på en romantisk kjærestetur vil jo behovene dine være ganske annerledes enn om du drar med barna dine.

Det finnes så mange måter å nyte landlige hotell på. Kanskje du skal ha deg som mål å besøke de fleste stedene som ble besøkt av NRK? Eller kanskje du vil prøve deg på en engelsk Bed & Breakfast?

Hva med fritid?

Som oftest vil du ikke ha noen problemer med å finne ut hva du skal gjøre på hotellet. Hvis du liker å slappe av, så ta deg litt ekstra tid slik at du kan gjøre dette. Hvis du for eksempel liker å spille på Storspiller Live Baccarat så hvorfor ikke gjøre dette? Du kan jo velge hvor mye fritid du vil ha når du overnatter på hotell.

Hva med mat?

Hvis du er ute etter et hotell med fantastiske matopplevelser er det mange å velge i. Det finnes en rekke landlige hotell som tilbyr det beste du kan få av lokalmat. Noen av disse stedene så må du faktisk booke opp til et år fram i tid, fordi det er så stor pågang.

Mange matinteresserte (eller foodies som de blir kalt) liker å kombinere ferie med en matopplevelse. Det er derfor disse landlige hotellene ofte blir booket opp lang tid i forveien.

Kombinert ferie

Hvis du er ekstra heldig vil du få kunne kombinert ferien din med både gode naturopplevelser og fantastiske matopplevelser. Takket være Internett er det lett å finne ut hva de beste lokale stedene er både når det kommer til mat og opplevelser. Vi anbefaler at du tar deg litt ekstra tid før du reiser på å sjekke ut hva som anbefales i nærområdet. For alt du vet kan verdens beste pølse befinne seg bare en 15 minutters gåtur fra hotellet du bor på. Det er vel ikke noe du vil gå glipp av, eller?

Det å feriere landlig vil gi deg et nytt og annerledes perspektiv på Norge som vi er sikre på at du kommer til å falle for. Det finnes så mange hyggelige gjestgivere der ute som står på for å gi deg den beste opplevelsen du kan ha! Det er bare å begynne å planlegge.